Наступного понеділка, 14 лютого, у громадах виробничої діяльності Нафтогазу у Харківській, Полтавській, Волинській та Львівській областях стартує показ фільму «Мій дідусь - Дід Мороз» для дітей з порушенням слуху та зору.

Фільм транслюватиметься у спеціалізованих школах-інтернатах. Крім цього, кожна територіальна громада зможе самостійно організувати перегляд цього кіно.

Стрічка була створена завдяки генеральному партнеру Rocket компаніям Благо, Антошка, Кормотех та Сімба. А інклюзивна версія фільму стала реальністю завдяки юридичній компанії EVERLEGAL та міжнародному технологічному холдингу Techiia holding і містить титри та аудіо-опис для людей з порушенням слуху та зору.

Компанія Нафтогаз підтримала цей важливий і особливий для багатьох проект і змогла зробити благодійні покази у громадах!

Проект реалізовано за підтримки комунікаційної групи Lodka Group.

Популярные статьи сейчас

"Созданы друг для друга": Иракли Макацария показал, как отдыхает с молодой женой (ФОТО)

Беременная Каменских поразила внешним видом: похудела так, что не узнать (фото)

С челкой и в "цветочном" платье: alyona alyona показала, как выглядела, когда работала воспитательницей в садике (ФОТО)

Вера Кекелия впервые после родов назвала имя новорожденного сына: "У нас с Ромой..."

Показать еще

Фільм "Мій дідусь - Дід Мороз" для дітей з порушенням слуху та зору

Більше цікавих матеріалів можна прочитати на clutch.ua.

Підписуйтесь на наш youtube-канал Клатч Онлайн і Клатч Старс.